Ota yhteyttä: 050 345 6166

Lähetä sähköpostia

Taitavaa taloushallintoa

Profit Hunter Vision luo uuden standardin veropalveluja tarjoaville ammattilaisille optimoidessamme yrittäjien verotusta!

Profit Hunter -ohjelmat on tehty työkaluksi tili- ja tilintarkastustoimistoille. Kyse on ammattilaisen tuotantotyökalusta ja verolaskennan apuvälineestä, jota on helppo ja nopea käyttää!

 

Tilitoimistolle helpommin tuotteistettavissa ja yrittäjille helpommin ostettava kokonaisuus, jonka sisällön myös asiakas ymmärtää. Profit Hunter Vision–ohjelmalla optimoidaan yrittäjän verokokonaisuus halutusta näkökulmasta.

 

Halutaanko optimoinnilla saatu säästö nostaa heti yhtiöstä ulos vai jätetäänkö se yhtiöön, nettovarallisuuden kasvuun ? Valitusta näkökulmasta tulostetaan asiakkaalle, graafisin kuvin ja laskelmin, houkutteleva ja täysin valmis palvelupaketti.

Optimointi ja mallinnus

Yrittäjälle kyse on tuloutuksen ja kannattavuuden optimoinnista, parhaan verotuksellisen vaihtoehdon etsimisessä sekä toiminnan ohjauksessa.

 

Ohjelman avulla voidaan mallintaa, laskea ja optimoida yrittäjän verokokonaisuutta kolme vuotta eteenpäin havainnoidaksemme saatavan hyödyn.

 

Lue lisää

Yhtiömuotovertailu

Tässä osiossa verrataan eri yhtiömuotojen edullisuutta keskenään laskettaessa samoilla tuloilla. Osakeyhtiötä verrataan avoimeen yhtiöön ja vastaavasti yhtymää (Ay / Ky) verrataan osakeyhtiöön.

 

Lue lisää

Historia

Historia osiossa verrataan yrittäjän, eri vuosien optimoituja verokokonaisuuksia keskenään. Nähdään kuinka samoilla verotuloilla eri verovuodet eroavat keskenään.

 

Lue lisää

Tilitoimisto Tilinet

Karhunkatu 15

28100  PORI

 

Tietosuojaseloste