Ota yhteyttä: 050 345 6166

Lähetä sähköpostia

Taitavaa taloushallintoa

Tukea työvuorojen suunnitteluun

Työntekijöille on suunniteltava työvuorot, yrityksen koosta riippumatta. Jotta yrittäjä voi keskittää energiansa yrityksen keskeisiin tehtäviin, on tärkeää, että työajanhallinta on nopeaa ja toimivaa. Internetin kautta käytettävällä TyövuoroVelho-ohjelmalla voit suunnitella ja tarkastella työvuoroja joustavasti juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja sähköistää koko prosessin työvuorosuunnittelusta palkanlaskentaan.

 

 

Oletuspohjat ja kiertävät työvuorolistat

Jos yrityksen työvuoroissa on toistuvuutta,TyövuoroVelhoon voidaan luoda valmiita oletuspohjia tai kiertäviä työvuorolistoja, joiden avulla työvuorosuunnittelu nopeutuu ja tehostuu entisestään, eikä vuoroja tarvitse aina suunnitella alusta asti uudelleen.

 

Lue lisää

Työvuorokohtaisten vahvuuksien seuranta ja laskuvirheiden eliminointi

Vahvuuksien seurannan avulla voidaan tarkastella eri työvuoroissa olevaa miehitystä. Näin voidaan varmistaa, että resurssit kohdistuvat oikein.

 

TyövuoroVelhon avulla voit myös eliminoida mahdolliset laskuvirheet. Kun työvuorot on kirjattu ohjelmaan, TyövuoroVelho pitää luotettavaa huolta laskelmista ja voit unohtaa laskukoneet ja muistilaput.

Tase ja tavoitetyöaika

TyövuoroVelhon avulla on helppoa seurata työntekijöiden tavoitetyöaikaa halutuilla jaksoilla ja varmistaa, että työntekijöille suunnitellaan sopivasti työtunteja. Tase-toiminto pitää huolen työaikapankin saldon seurannasta / tasoitusjakson tilanteesta. Se mahdollistaa myös aikahyvitysten hyödyntämisen ja toimialasta riippuen myös erilaisia vuorolisiä voidaan hyvittää vapaa-aikana.

 

Lue lisää

Tilitoimisto Tilinet

Karhunkatu 15

28100  PORI

 

Tietosuojaseloste